- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Husí drůbky zadělávané
Husí drůbky očistíme, omyjeme a dáme vařit do osolené vody. Později přidáme kořenovou zeleninu s cibulí. Z mouky a másla uděláme světlou jíšku, zalijeme vývarem a rozmícháme dohladka. Omáčku...
vícePlněná vejce s olivami
Vejce uvaříme natvrdo, schladíme, oloupeme, podélně rozpůlíme, vyjmeme žloutky. Ty rozmícháme s jogurtem, osolíme, opepříme, posypeme paprikou. Rozdělíme na tři stejně velké díly. Jednu...
víceRoštěnky na smetaně se zeleninou
Roštěnky zlehka naklepeme, osolíme a opečeme po obou stranách na rozehřátém másle. Cibuli rozkrájenou na jemno zpěníme na másle, přendáme na ni opečené roštěnky a necháme dusit mírně podlité...
víceNočky moučné z odpalovaného těsta
Mléko mírně osolíme, přidáme trošku másla a přivedeme k varu. Jakmile se mléko začne vařit, zmírníme oheň a za stálého míchání budeme vsypávat polohrubou mouku. Budeme míchat tak dlouho,...
vícePolévka bramborová s mrkví
Očištěné brambory nakrájíme na malé kousky, dáme je vařit do 1,5 l osolené vody na 10 min. Mezitím si z másla a mouky uděláme světlou jíšku, kterou zalijeme částí odvaru z brambor. Vše dobře...
víceVepřové řízky s pórkem
Z pórků odkrojíme zelené listy (můžeme je použít třeba do polévky), bílé středy řádně očistíme a omyjeme pod tekoucí vodou a poté rozkrájíme na šikmé proužky. Rozkrájené osolené pórky podusíme...
víceTelecí hrudí s vinnou omáčkou
Telecí hruď vykostíme, osolíme a spolu s cibulí opečeme na másle. Mezitím si v hrnku povaříme cca 10 minut šálek vývaru, víno, česnek a všechno koření. Na tvrdo uvaříme vejce. Z upečeného...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele