- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Telecí hrudí se slaninou
Maso položíme na prkénko kostmi nahoru a maso vykostíme. Poté jej omyjeme, osolíme a prošpikujeme slaninou nakrájenou na proužky. Na pekáči osmahneme zbytek nakrájené slaniny, přidáme...
víceOkurka plněná krémovým sýrem s krevetami
Krevety uvaříme, nakrájíme na větší kostky a pokapeme citronovou šťávou. Opraný kopr osušíme, nasekáme na jemno a prolijeme bílým vínem. Sýr vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme...
víceKlopsy z vepřového masa I
Očištěné maso nakrájíme na menší kousky přes vlákno a dvakrát je semeleme. Na lžíci sádla zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme petrželovou nať a ihned z ohně odstavíme. Nať by nám jinak...
víceOkurky plněné dušené
Příprava náplně: žemle namočené v mléce přidáme k namletému masu, vymačkáme, přidáme žloutky, nasekanou petrželovou nať a směs řádně promícháme. Příprava okurek: okurky oloupeme, rozkrojíme...
víceNočky krupičné z odpalovaného těsta
Mléko mírně osolíme, přidáme trošku másla a přivedeme k varu. Jakmile se mléko začne vařit, zmírníme oheň a za stálého míchání budeme vsypávat krupici. Budeme míchat tak dlouho, dokud se nám...
víceVejce v kelímcích se špenátem
Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme jemně nasekanou petrželovou nať, špenát, osolíme, podusíme a odstavíme z ohně. Na dno kelímku vložíme čtvrtinu špenátu, rozklepneme vejce,...
víceSekaná pečeně z kapusty a vepřového masa
Kapustu omyjeme, uvaříme do poloměkka, necháme okapat, dobře vymačkáme a umeleme. Žemle nakrájíme na silnější plátky, pokapeme mlékem a zvlhlé umeleme současně s vepřovým a uzeným masem a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele