- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Krabí burger
Krabí maso rozmrazíme, nahrubo rozsekáme. Papriku očistíme, zbavíme zrníček, mrkev s celerem a cibulí oloupeme, vše nakrájíme na kostičky. Maso, zeleninu a jedno vejce prohněteme, osolíme,...
vícePolévka z rajčat zahuštěná
Na drobno nakrájenou cibuli osmahneme na másle, přisypeme hladkou mouku a uděláme světlou jíšku, kterou pak zalijeme vývarem ze zeleniny. Přidáme nahrubo nastrouhaný celer, očištěná a...
víceSvazečky z fazolek a opečených paprik
Očištěné papriky rozpůlíme, zbavíme zrníček, řádně omyjeme a řeznou plochou je vyskládáme na plech vyložený alobalem. Upečeme v troubě 25 minut předehřáté na 200°C. Mezitím fazolky omyjeme,...
víceKuře s kukuřicí
Kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky, kukuřičky podélně rozpůlíme, lusky očistíme a odřízneme z nich tuhé špičky. Slunečnicový olej rozehřejeme ve woku, přidáme kuřecí maso a za stálého...
víceSmažené noky
Vejce, mléko, mouku a špetku soli rozkvedláme v hustší těsto. Mezitím v malém rendlíku silně rozehřejeme tuk asi tak 1 cm vysoko. Z těsta vykrajujeme malou lžičkou omočenou v tuku malé nočky...
víceOmáčka vinná
Žloutky oddělíme od bílků. Žloutky utřeme s cukrem, přilijeme víno a za stálého šlehání přivedeme k varu. Z bílků si ušleháme tuhý sníh. Zhoustlou směs ihned nalijeme do sněhu z bílků, řádně...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele