- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- 0sonizna
0sonizna
Pozitivně hodnocené recepty
více >Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 358x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 322x | Zpráva pro 0sonizna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 358Tarte flambée
1) Smícháme mouku, olej a špetku soli. Podle potřeby přilijeme až 100 ml vody a necháme hodinu stát v lednici. 2) Poté ho vyválíme na plechu a potřeme krémovým sýrem smíchaným s jogurtem. Na...
víceSlunečnicové krekry
1) Smícháme všechny suché ingredience. 2) Med a olej smícháme s 200 ml vody a celé to postupně zapracujeme do suchého základu. 3) Necháme 20 minut odpočinout při pokojové teplotě. 4) Mezi...
víceSalsa s artyčoky
1) Artyčoky z konzervy slijeme, rozčtvrtíme a spolu s nasekanou jarní cibulku orestujeme na olivovém oleji. 2) Vmícháme majonézu, parmezán, smetanu, sůl a pepř.
víceČedarový dip
1) Čedar nastrouháme. 2) Vyšleháme mléko s vejci, zašleháme hořčici a polovinu čedaru. Dáme vařit. 3) Škrob smícháme s vodou. Až čedarová směs začne pobublávat, přidáme ho k ní. 4)...
víceSalsa z pečených rajčat
1) Rajčátka napůlíme, smícháme s olivovým olejem a dáme je na pečící papír. Pečeme 10-15 minut. 2) Jarní cibulku nasekáme i s natí, smícháme ji s rajčátky, solí, pepřem a zakápneme olivovým...
víceSmažené zeleninové lupínky
1) Zeleninu oloupeme a na struhadle nakrájíme na tenká kolečka. 2) Smažíme je ve fritovacím hrnci. 3) Po vytažení je osolíme, smícháme s nasekanými bylinkami, solí či osmahlou cibulkou.
víceDomácí vanilková zmrzlina s mascarpone
1) Z vanilkového lusku vyjmeme semínka a ty pak přidáme ke žloutkům. Společně šleháme 10 minut do pěny. 2) Namočíme želatinu do vody. 3) Cukr svaříme se 150 ml vody, když začne bublat (110...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 322Špagety se slaninou a sušenými rajčaty
Špagety uvaříme podle návodu s olivovým olejem. Slaninu nakrájíme na kostičky a smažíme nasucho v pánvi. Přidáme rajčata nakrájená na kousky a prolisovaný česnek. Nakonec přidáme i...
víceCitronové rizoto s hráškem
Šalotku nasekáme na jemno. Osmažíme ji na olivovém oleji. Přidáme rýži a pořádně zamícháme. Zalijeme vínem a vývarem, přidáme šťávu a kůru z citronu a vaříme 15 minut. Poté přidáme sůl a...
víceZapečené palačinky se špenátem a lososem
Z mléka, vejce, mouky a špetky soli vypracujeme hladké těsto. Nivu a lososa nakrájíme na tenké plátky. Z těsta smažíme na rostlinném oleji palačinky. Na olivovém oleji osmažíme cibulku a...
víceČekankový salát s pomeranči a červenou čočkou
Čočku uvaříme podle návodu (do vody přidáme citronovou šťávu). Mrkev nakrájíme na kostičky, cibuli na plátky. Obojí restujeme na oleji spolu se slitou čočkou. Na talíře rozdělíme čekanku,...
víceKořeněný pomerančový nápoj s grenadinou
Koření svaříme ve 400 ml vody. Odstavíme a přilijeme pomerančovou šťávu. Ochutíme medem a citronem. Grenadinu nalijeme do sklenic a na to pomerančovou šťávu. Podáváme horké.
vícePečeně v pomerančové marinádě
Smícháme šťávu ze čtyř pomerančů, sójovou omáčkou, ocet, strouhaný zázvor a nasekaný rozmarýn. Vepřovou pečeni nařízneme shora do kříže a nalijeme na ni marinádu. Necháme přes noc...
víceŘecká omeleta
Petrželku nasekáme, cibuli nakrájíme na tenké měsíčky, olivy na plátky, rajčata na kostičky a fetu nastrouháme. Vejce prošleháme s petrželkou, solí a pepřem. Cibuli opečeme na oleji (trvá...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele