- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- 0sonizna
0sonizna
Pozitivně hodnocené recepty
Pečená svíčková s houbovými nočky | |
---|---|
Jehněčí kolínko | |
Steak Chateaubriand | |
Salát z divoké rýže s hroznovým vínem | |
Pálivá švestková omáčka na křupavém… | |
Dušené hrušky s vínem a plísňovým sýrem | |
Čedarový dip |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 358x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 322x | Zpráva pro 0sonizna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 358Krůtí rolky a kořeněné brambory II
Brambory neloupeme, jen je pořádně umyjeme a nakrájíme na čtvrtiny. Osolíme, opepříme, promícháme s olejem a kurkumou a pečeme 40 minut na 200 °C. Krůtí prsa rozřízneme na plát, osolíme,...
víceŠpagety se slaninou a sušenými rajčaty
Špagety uvaříme podle návodu s olivovým olejem. Slaninu nakrájíme na kostičky a smažíme nasucho v pánvi. Přidáme rajčata nakrájená na kousky a prolisovaný česnek. Nakonec přidáme i...
víceCitronové rizoto s hráškem
Šalotku nasekáme na jemno. Osmažíme ji na olivovém oleji. Přidáme rýži a pořádně zamícháme. Zalijeme vínem a vývarem, přidáme šťávu a kůru z citronu a vaříme 15 minut. Poté přidáme sůl a...
víceZapečené palačinky se špenátem a lososem
Z mléka, vejce, mouky a špetky soli vypracujeme hladké těsto. Nivu a lososa nakrájíme na tenké plátky. Z těsta smažíme na rostlinném oleji palačinky. Na olivovém oleji osmažíme cibulku a...
víceČekankový salát s pomeranči a červenou čočkou
Čočku uvaříme podle návodu (do vody přidáme citronovou šťávu). Mrkev nakrájíme na kostičky, cibuli na plátky. Obojí restujeme na oleji spolu se slitou čočkou. Na talíře rozdělíme čekanku,...
víceKořeněný pomerančový nápoj s grenadinou
Koření svaříme ve 400 ml vody. Odstavíme a přilijeme pomerančovou šťávu. Ochutíme medem a citronem. Grenadinu nalijeme do sklenic a na to pomerančovou šťávu. Podáváme horké.
vícePečeně v pomerančové marinádě
Smícháme šťávu ze čtyř pomerančů, sójovou omáčkou, ocet, strouhaný zázvor a nasekaný rozmarýn. Vepřovou pečeni nařízneme shora do kříže a nalijeme na ni marinádu. Necháme přes noc...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 322Pečená svíčková s houbovými nočky
1) Šalotku a houby nakrájíme na jemno. 2) Lžíci másla necháme rozpustit na másle, přidáme šalotku a necháme zpěnit. Poté přidáme lžíci cukru, protlak a houby a restujeme. Přidáme 100 ml vody...
víceJehněčí kolínko
1) Jehněčí kolínka očistíme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Zprudka je opečeme ze všech stran a dáme do pekáče. 2) Zeleninu nakrájíme na kostičky a opečeme ji ve výpeku z jehněčích...
víceSteak Chateaubriand
1) Brambory uvaříme doměkka. Na oleji zpěníme nasekaný rozmarýn a smícháme ho s bramborami. Osolíme. 2) Maso osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na pánvi. 3) Ve výpeku z masa opečeme...
víceSalát z divoké rýže s hroznovým vínem
1) Rýži uvaříme s olejem a solí doměkka. 2) Celer nakrájíme na kostičky, hrozny přepůlíme, petrželku nasekáme. 3) Celer orestujeme na oleji, přidáme hrozny a po chvíli zamícháme i uvařenou...
vícePálivá švestková omáčka na křupavém kuřeti
1) Švestky napůlíme a vypeckujeme, zalijeme červeným vínem, přidáme med a koření a vaříme 45 minut. 2) Každé kuřecí stehno osolíme, opepříme a nakrájíme na 4 kusy, které napícháme na jehlu....
víceDušené hrušky s vínem a plísňovým sýrem
1) Hrušky rozpůlíme a zbavíme jádřince. 2) Dáme je do kastrolu, zalijeme vínem, přidáme koření a vaříme asi 5 minut. 3) Poté je necháme v nálevu vychladnout. 4) Gorgonzolu si nakrájíme...
víceČedarový dip
1) Čedar nastrouháme. 2) Vyšleháme mléko s vejci, zašleháme hořčici a polovinu čedaru. Dáme vařit. 3) Škrob smícháme s vodou. Až čedarová směs začne pobublávat, přidáme ho k ní. 4)...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele