Recept

Chlebový nákyp se sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 11024

Ingredience

8 krajíc Chléb toastový
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
500 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Sýr Eidam cihla 40%
100 g Sýr Eidam uzený 45%
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 461 kcal
Kilojoule 1 930kJ
4% Sacharidy 13 g
45% Tuky 34 g
8% Sodík 154 mg
47% Bílkoviny 26 g

Chlebový nákyp se sýrem postup přípravy receptu:

1

Toastový chléb nalámeme na kousky a zalijeme mlékem rozmíchaným s vejci, hořčicí, solí, pepřem a petrželkou.

2

Na oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme ji k namočenému chlebu a přimícháme nastrouhaný sýr a kostičky uzeného sýru.

3

Vše dáme do máslem vymazané zapékací mísy, pokapeme rozpuštěným máslem a v horké troubě zapečeme dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept