Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11807

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
1 kávová lžička Kmín celý
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
30 g Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
50 ml Voda pitná
0,5 dl Víno bílé
600 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 139 kcal
Kilojoule 581kJ
4% Sacharidy 14 g
11% Tuky 8 g
7% Sodík 131 mg
4% Bílkoviny 3 g

Bílé zelí na víně postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli usmažíme na sádle dozlatova.

2

Přidáme očištěné, nadrobno nakrájené zelí, kmín, sůl a podlijeme trochou vody. Za občasného zamíchání dusíme téměř doměkka.

3

Ke konci dušení podlijeme zelí vínem, osladíme a okyselíme.

Poznámka

Podáváme jako přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept