Recept

Čínské zelí dušené s celerem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11910

Ingredience

2 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Cukr krupice
0,5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
0,5 dl Voda pitná
5 ks Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 150 kcal
Kilojoule 628kJ
7% Sacharidy 26 g
5% Tuky 4 g
16% Sodík 330 mg
13% Bílkoviny 7 g

Čínské zelí dušené s celerem postup přípravy receptu:

1

Omyté zelí rozpůlíme a nakrájíme na proužky, oloupaný celer nakrájíme na tenké nudličky.

2

Na polovině dávky sádla podusíme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené zelí a celer, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.

3

Ze zbylého sádla a z mouky připravíme světlou jíšku, vmícháme ji do zelí, přidáme cukr, ocet a podle chuti sůl. Krátce povaříme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept