Jednoduchý recept

Karkulka z vepřové panenky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 12063
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Cibulka jarní
2 polévková lžíce Kečup
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
80 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
500 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 374 kcal
Kilojoule 1 566kJ
1% Sacharidy 5 g
36% Tuky 27 g
20% Sodík 397 mg
52% Bílkoviny 29 g

Karkulka z vepřové panenky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Plátky potřeme prolisovaným česnekem, obalíme v mouce a opečeme na rozpáleném oleji.

2

Opečené maso potřeme kečupem a posypeme jemně nakrájenou cibulovou natí a nastrouhaným sýrem.

Poznámka

Podáváme se smaženými hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
Psintos@seznam.cz
Karkulka z vepřové panenky
Bod č. 1 stačí na dobrou Karkulku. Ovšem bod č.. 2 absolutně znehodnotí chuť masa. Nevím proč v české kuchyni se stále doporučuje do všeho cpát sýr. A ještě k tomu kečup. nedobré.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept