Recept

Novoroční vepřové kapsy

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13149

Ingredience

2 polévková lžíce Kečup
1 ks Kompot broskvový
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej stolní
4 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová kýta
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 495 kcal
Kilojoule 2 071kJ
6% Sacharidy 23 g
38% Tuky 28 g
9% Sodík 185 mg
66% Bílkoviny 37 g

Novoroční vepřové kapsy postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na vyšší řízky. Prořízneme do nich kapsy, maso jemně naklepeme a kapsy zevnitř vytřeme kečupem.

2

Do plátků šunky zabalíme na hranolky rozkrájené broskve, vložíme do připravených řízků a kapsy uzavřeme jehlami.

3

Vzniklé závitky obalíme v mouce, vložíme na rozehřátý olej a máslo, podlijeme trochou vody. Zvolna dusíme do měkka.

4

Před koncem dušení maso posypeme nastrouhaným sýrem, který necháme pod pokličkou jen roztavit.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept