Recept

Široké nudle s pórkovým krémem a houbami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 15046

Ingredience

1 l Bujón houbový
250 g Jogurt bílý
1 špetka Kardamom
400 g Nudle široké
2 polévková lžíce Olej sezamový
1 špetka Pepř černý mletý
120 g Pórek
1 špetka Sůl
60 ml Vývar zeleninový
1 špetka Zázvor mletý
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 760 kcal
Kilojoule 3 181kJ
24% Sacharidy 86 g
54% Tuky 41 g
6% Sodík 111 mg
25% Bílkoviny 14 g

Široké nudle s pórkovým krémem a houbami postup přípravy receptu:

1

Nudle uvaříme dle návodu, scedíme.

2

Mezitím pórek a žampióny očistíme, nakrájíme na plátky, vložíme na rozpálený olej v pánvi, restujeme 10 minut. Poté přilijeme zeleninový vývar, opepříme, přidáme kardamom, zázvor, dle chuti osolíme. Vše rozmixujeme ručním šlehačem, na závěr vmícháme jogurt a pouze ohřejeme, již nevaříme.

3

Scezené nudle rozdělíme na talíře, servírujeme s houbovým krémem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept