Recept

Cibulačka s portským vínem a žloutkem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16451

Ingredience

4 krajíc Chléb toastový
4 ks Cibule
1 l Hovězí vývar základní
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sýr Gouda 45%
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
1 polévková lžíce Víno portské

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 262 kcal
Kilojoule 1 096kJ
4% Sacharidy 13 g
23% Tuky 17 g
47% Sodík 937 mg
25% Bílkoviny 14 g

Cibulačka s portským vínem a žloutkem postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na másle, přilijeme vývar, osolíme a opepříme. Necháme pod pokličkou asi 20 minut táhnout.

2

Následně odstavíme z ohně, přelijeme do zapékací misky, přidáme v portském víně rozšlehaný žloutek a dobře promícháme. Na povrch položíme nasucho opečené toasty, posypeme sýrem a pod grilem nebo v troubě krátce zapečeme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept