Jednoduchý recept

Šalotky ve slupce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16479

Ingredience

125 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 338 kcal
Kilojoule 1 412kJ
7% Sacharidy 25 g
35% Tuky 26 g
6% Sodík 115 mg
7% Bílkoviny 4 g

Šalotky ve slupce postup přípravy receptu:

1

Šalotky omyjeme a necháme oschnout na papírové utěrce. Uvolněné slupky odstraníme, zbylé ale neloupeme.

2

Na pánvi na rozehřátém másle šalotky zvolna podusíme. Potom je osolíme a opepříme. Podáváme ihned velmi horké.

Poznámka

Šalotky jsou vhodnou přílohou k bílému masu. Se šalotkami můžeme podusit i neoloupané stroužky česneku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept