Recept

Řezy ze svíčkové s křenem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 17136

Ingredience

600 g Hovězí svíčková
2 polévková lžíce Kečup
4 kávová lžička Křen
40 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
150 ml Vývar z hovězích kostí
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 304 kcal
Kilojoule 1 270kJ
1% Sacharidy 3 g
14% Tuky 10 g
21% Sodík 419 mg
62% Bílkoviny 35 g

Řezy ze svíčkové s křenem postup přípravy receptu:

1

Z očištěné svíčkové nakrájíme 8 řezů, lehce je naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na oleji tak, aby maso zůstalo uvnitř růžové. Řezy vyjmeme a upravíme na nahřáté talíře.

2

Olej z pánve slijeme, na pánev přidáme máslo, vývar, worcester, sůl a vaříme do zhoustnutí.

3

Masové řezy potřeme nahřátým kečupem, posypeme nastrouhaným křenem a podlijeme šťávou.

Poznámka

Podáváme s opékanými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept