Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17209

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Fazole bílé
1 špetka Pepř černý mletý
70 g Protlak rajčatový
600 g Skopová kýta
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 532 kcal
Kilojoule 2 224kJ
15% Sacharidy 53 g
25% Tuky 19 g
11% Sodík 217 mg
68% Bílkoviny 39 g

Skopové maso s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Z omytého masa seřízneme lůj a kýtu (nebo plec) potřeme česnekem, jemně utřeným se solí. Lůj rozškvaříme, maso na něm po všech stranách opečeme.

2

Vedle masa osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme pepř, podlijeme vodou a maso dusíme do měkka.

3

Zvlášť uvaříme předem namočené fazole a scedíme je.

4

K měkkému masu přidáme rajčatový protlak, podle potřeby přilijeme horkou vodu a krátce povaříme.

5

Na talíře upravíme fazole, polijeme je šťávou z masa, navrch položíme porce skopové kýty.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept