Jednoduchý recept

Rybí krém s mrkvovými chipsy a dýňovým semínkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 17822

Ingredience

2 ks Brambory
2 polévková lžíce Dýňová semena
400 g Filé z aljašské tresky
1 ks Mrkev kořen
3 polévková lžíce Olej olivový
100 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
1 l Vývar zeleninový
1 špetka Šafrán

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 105kJ
6% Sacharidy 22 g
13% Tuky 9 g
49% Sodík 984 mg
36% Bílkoviny 20 g

Rybí krém s mrkvovými chipsy a dýňovým semínkem postup přípravy receptu:

1

Nejdříve oškrábeme dvě větší brambory a filé pokrájíme na kostky, orestujeme je na oleji, zalijeme vývarem a vaříme, až brambory změknou.

2

Polévku zalijeme smetanou, rozmixujeme, dochutíme solí, šafránem, nebo můžeme i muškátovým oříškem. Mrkev nakrájíme našikmo na tenké, jemné plátky a s dýňovým semínkem restujeme na olivovém oleji.

3

Mrkev a dýňové semínko dozdobí polévku až na talíři.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept