Recept

Černá polévka z klobásy

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 18208

Ingredience

200 g Chléb celozrnný pšenično-žitný
1 ks Klobása ostravská
1 špetka Muškátový květ
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
30 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
1 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 289 kcal
Kilojoule 1 211kJ
8% Sacharidy 27 g
19% Tuky 14 g
47% Sodík 934 mg
28% Bílkoviny 16 g

Černá polévka z klobásy postup přípravy receptu:

1

Tenké krajíce tmavého chleba nasucho opečeme v troubě dozlatova, přendáme do hrnce a zalijeme osoleným a okořeněným vývarem. Chléb chvíli povaříme.

2

Klobásu nakrájíme na kolečka, osmahneme na sádle na pánvi a přidáme do polévky.

3

Každou porci posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept