Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 18517

Ingredience

1 ks Cibule
10 ks Kapary sterilované
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
15 g Sardelové řezy
50 g Slanina vepřová
20 g Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
0,5 l Voda pitná
30 ml Víno bílé
400 g Zaječí maso
50 g Žampiony - sterilované

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 361 kcal
Kilojoule 1 511kJ
5% Sacharidy 18 g
28% Tuky 21 g
395% Sodík 8 g
55% Bílkoviny 31 g

Zaječí míšenina postup přípravy receptu:

1

Očištěný a omytý zaječí předek vykostíme a nakrájíme na kousky.

2

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle a na slanině nakrájené na kostičky. Přidáme maso, osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.

3

Měkké maso vyjmeme a najemno umeleme. Přidáme vydušenou šťávu, strouhanku, víno, nakrájené žampiony, sardelové řezy a kapary. Podle chuti opepříme, osolíme a okořeníme tymiánem.

4

Podáváme na osmažených plátcích veky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept