Recept

Paprikový předkrm s mozzarellou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19326

Ingredience

2 ks Cibule červená
125 g Mozzarella
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Oregano sušené
6 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 192 kcal
Kilojoule 802kJ
4% Sacharidy 16 g
14% Tuky 11 g
15% Sodík 295 mg
16% Bílkoviny 9 g

Paprikový předkrm s mozzarellou postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté papriky rozpůlíme, zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky. Oloupanou cibuli nakrájíme na dílky a oloupaný česnek rozmačkáme.

2

Papriky, cibuli a česnek podusíme na rozehřátém olivovém oleji na pánvi asi 15 minut. Osolíme, opepříme a okořeníme oreganem.

3

Směs vyjmeme z pánve a vmícháme mozzarellu nakrájenou na plátky.

4

Vychladlou paprikovou směs upravíme na talíře a podáváme s čerstvou bagetou.

Poznámka

Použijeme různě barevné papriky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept