Jednoduchý recept

Vepřová kotleta v zelenině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (14%)
ID receptu: 19578

Ingredience

1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl
200 g Vepřové kotlety
2 dl Voda pitná
250 g Zeleninová směs jarní - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 235 kcal
Kilojoule 985kJ
4% Sacharidy 13 g
13% Tuky 9 g
9% Sodík 175 mg
45% Bílkoviny 25 g

Vepřová kotleta v zelenině postup přípravy receptu:

1

Kotlety naklepeme, osolíme, podlijeme vodou a podusíme doměkka. Maso vyjmeme a na šťávě z masa podusíme zeleninu.

2

Po změknutí zeleniny vydusíme vodu, zaprášíme moukou, znovu zředíme vodou a povaříme.

3

Přidáme maso a prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept