Treska s cibulí - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Treska s cibulí
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 20074 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
2 ks | Cibule |
2 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce | Ocet kvasný lihový |
2 ks | Rohlíky bílé |
1 kávová lžička | Sůl |
1000 g | Treska aljašská |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 96,7mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 11,0mg |
Vitamín E | 1,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Sůl, Treska aljašská mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Ocet kvasný lihový, Rohlíky bílé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Treska s cibulí postup přípravy receptu:
1 | Tresku zbavíme kůže, omyjeme, pokapeme octem a naporcujeme. Porce chvíli podusíme na lžíci másla. |
2 | Měkké maso vykostíme a po vláknech rozdělíme na kousky. Vložíme je na plochou mísu, polijeme šťávou z ryby a poklademe na kroužky nakrájenou, osmaženou cibulí. Pokrm obložíme na kolečka nakrájenými, na másle osmaženými rohlíky. |