Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 21121

Ingredience

2 ks Bobkový list
5 ks Cibule
1200 g Králík
1 dl Olej olivový
100 g Olivy černé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sůl
0,5 kávová lžička Tymián čerstvý
4 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 663 kcal
Kilojoule 2 775kJ
3% Sacharidy 11 g
47% Tuky 35 g
44% Sodík 874 mg
110% Bílkoviny 62 g

Králík s olivami postup přípravy receptu:

1

Omytého králíka naporcujeme a každou porci potřeme solí a opepříme.

2

Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na olivovém oleji.

3

K zpěněné cibuli dáme maso, krátce orestujeme z každé strany,

4

přidáme bobkový list, tymián a olivy, přilijeme víno a dusíme pod pokličkou do doby, než bude maso měkké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept