Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23228

Ingredience

Zálivka
40 ml Ocet vinný
120 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
Pařížské brambory
600 g Brambory
10 g Estragon
20 g Kerblík
15 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 416 kcal
Kilojoule 1 740kJ
7% Sacharidy 24 g
41% Tuky 31 g
14% Sodík 278 mg
10% Bílkoviny 6 g

Pařížské brambory postup přípravy receptu:

1

Brambory očistíme a celé uvaříme v osolené vodě asi 15 až 20 minut. Scedíme a necháme okapat. Brambory nyní nakrájíme na menší kousky, polijeme bílým vínem, zalijeme olejovou zálivkou a necháme chvíli odležet.

2

Mezitím pokrájíme nadrobno petrželku, estragon a kerblík. Vmícháme do brambor a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept