Jednoduchý recept

Provensálská treska

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 23848

Ingredience

120 g Cibule
80 ml Olej olivový
120 g Olivy černé
2 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
5 ks Rajčata
600 g Rýže dušená
1 kávová lžička Sůl
800 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 554 kcal
Kilojoule 2 319kJ
12% Sacharidy 42 g
32% Tuky 24 g
31% Sodík 615 mg
72% Bílkoviny 41 g

Provensálská treska postup přípravy receptu:

1

Tresku zbavíme kůže a naporcujeme na větší kusy. Rajčata spaříme, oloupeme, rozpůlíme, zbavíme je jadérek a pokrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme nadrobno. Papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky.

2

Na pánvi rozpálíme olej, přisypeme cibuli a smažíme, dokud cibule nezačne růžovět. Přidáme rajčata, porce ryby, špetku pepře, půlky oliv bez pecek, papriky a sůl. Přiklopíme a podusíme 20 minut.

3

Podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept