Recept

Zapečená treska na česneku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25089

Ingredience

300 g Brambory
120 g Cibule
30 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
40 g Petržel - nať
150 ml Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
750 g Treska aljašská
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 377 kcal
Kilojoule 1 576kJ
4% Sacharidy 16 g
22% Tuky 16 g
34% Sodík 671 mg
73% Bílkoviny 41 g

Zapečená treska na česneku postup přípravy receptu:

1

Před použitím tresku dobře propláchneme. Vložíme do vařící vody a 15 minut necháme mírně vařit. Poté rybu rozebereme na kousky a vybereme kosti.

2

Troubu předehřejeme na 180 °C Pekáček vymažeme olejem. Brambory a cibuli nakrájíme na kolečka a naskládáme do pekáčku střídavě s rybími kousky. Pokropíme olejem a dáme péct do trouby. Vejce a drcený česnek rozšleháme ve smetaně, osolíme a opepříme. Po 10 minutách směs v troubě zalijeme a dáme péct na dalších 30 minut. Podáváme ozdobené nasekanou petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept