Recept

Brambory s mletým masem a ovocem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 25281

Ingredience

500 g Brambory
3 ks Cibule červená
600 g Hovězí maso mleté
2 polévková lžíce Hrozinky
1 kávová lžička Kari koření
200 g Kompot broskvový
6 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl
3 polévková lžíce Víno bílé
125 ml Vývar zeleninový
100 g Švestky

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 523 kcal
Kilojoule 2 187kJ
14% Sacharidy 51 g
25% Tuky 19 g
16% Sodík 322 mg
69% Bílkoviny 39 g

Brambory s mletým masem a ovocem postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme, zbavíme okolí stopky a jader a dužinu nakrájíme na osminky.

2

Na pánvi rozpálíme olej a cibuli osmahneme. Přidáme maso a rajčata, osolíme, opepříme a přidáme kari koření. Dusíme 5 minut, poté podlijeme vývarem a vínem a ještě 10 minut povaříme.

3

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky, přidáme k masu a vše dusíme dalších 15 minut.

4

Broskve necháme okapat a nakrájíme je na nudličky. Švestky nasekáme, hrozinky omyjeme a ovoce přidáme do pánve. Vše dobře promícháme a na mírném ohni vaříme 10 minut.

Poznámka

Podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept