Jednoduchý recept

Dršťky na tyrolský způsob

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 27289

Ingredience

300 g Brambory vařené
2 ks Cibule
900 g Dršťky vařené
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 ml Ocet vinný
60 ml Olej olivový
200 g Paprika zelená
2 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata
2 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 402kJ
7% Sacharidy 26 g
22% Tuky 16 g
24% Sodík 488 mg
37% Bílkoviny 21 g

Dršťky na tyrolský způsob postup přípravy receptu:

1

Vařené dršťky nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno, spařená a oloupaná rajčata na plátky, papriky bez jádřinců na proužky, česnek prolisujeme, vařené brambory pokrájíme na kolečka.

2

V hlubší pánvi rozpálíme olej, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme dršťky, zasypeme moukou, promícháme a 3 minuty restujeme. Nyní přilijeme k dršťkám ocet, vložíme rajčata, papriky, česnek, osolíme, opepříme a dusíme 20 minut. Minutu pře koncem vaření přimícháme kolečka vařených brambor a necháme prohřát.

3

Rozdělíme pokrm na 6 porcí a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept