Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 28607

Ingredience

5 ks Brambory vařené ve slupce
2 kávová lžička Citronová kůra
1 polévková lžíce Kapary
4 polévková lžíce Majonéza
2 polévková lžíce Olej olivový
5 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
0,5 kávová lžička Sůl
400 g Tuňák obecný
1 ks Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 375 kcal
Kilojoule 1 570kJ
6% Sacharidy 23 g
26% Tuky 20 g
23% Sodík 468 mg
49% Bílkoviny 28 g

Carpaccio z tuňáka postup přípravy receptu:

1

V misce rozšleháme extra panenský olivový olej s nasekaným tymiánem a citronovou kůrou.

2

Brambory vařené ve slupce oloupeme, nakrájíme na plátky a vložíme do mísy. Osolíme, přilijeme trochu připravené zálivky, přidáme majonézu a vše promícháme.

3

Kapary osušíme a smažíme je na pánvi na oleji asi 2 minuty dokřupava. Vyjmeme na papírovou utěrku.

4

Omyté filety z tuňáka nakrájíme na 8 stejných dílů. Každý díl vložíme mezi 2 kousky fólie a rozklepeme na tenký plátek.

5

Plátky upravíme na talíř, posypeme kapary a pokapeme zbylou zálivkou.

6

Podáváme s připraveným bramborovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept