Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 28753

Ingredience

60 g Cibule
240 g Filé rybí
0,5 kávová lžička Hořčice
0,5 kávová lžička Muškátový květ
20 g Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
120 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Voda pitná
0,5 kávová lžička Zázvor mletý
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 233 kcal
Kilojoule 974kJ
2% Sacharidy 8 g
15% Tuky 11 g
10% Sodík 200 mg
92% Bílkoviny 52 g

Rybí filé po asijsku postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme najemno, česnek utřeme se zázvorem, rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme semen a nakrájíme, petrželovou nať drobně posekáme.

2

Na oleji v hlubším rendlíku orestujeme cibuli, přidáme česnek, promícháme, přidáme rajčata, muškátový květ, petrželovou nať a sůl. Směs promícháme a podusíme.

3

V jiném rendlíku podusíme filé na vodě z každé strany deset minut.

4

Hotové filé na talíři potřeme hořčicí a přelijeme omáčkou. Jako přílohu volíme vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept