Jednoduchý recept

Okurky s drůbeží nádivkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 29473

Ingredience

20 g Cibule
200 g Drůbeží maso vařené
20 g Máslo čerstvé
400 g Okurky
2 g Pepř černý mletý
30 ml Smetana 12% (konzumní)
20 g Strouhanka
5 g Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 158 kcal
Kilojoule 660kJ
2% Sacharidy 6 g
11% Tuky 8 g
34% Sodík 690 mg
26% Bílkoviny 15 g

Okurky s drůbeží nádivkou postup přípravy receptu:

1

Vybereme přbližně stejně velké okurky, očistíme, rozřízneme je podélně a vnitřek vydlabeme. Necháme asi 1 cm silné stěny.

2

Drůbeží vařené maso s cibulí nakrájíme nadrobno nebo umeleme na strojku, přimícháme strouhanku, vejce, smetanu, sůl a pepř. Důkladně promícháme a touto směsí naplníme okurky. Pekáček vymažeme máslem, vyskládáme do něj okurky, pokapeme máslem a dáme zapéct. Pečeme na mírném ohni asi 20 minut.

3

Upečené okurky nakrájíme na silnější plátky a podáváme jako přílohu k pečenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept