Parmice s broskvemi - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 33 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Parmice s broskvemi
Celkový čas: | 33 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 8 minut |
Autor: | holinka |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (25%) |
ID receptu: | 29552 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1000 g | Broskve |
60 g | Cibule |
1 ks | Citrony |
750 ml | Olej olivový |
1 kg | Parmice |
4 g | Rozmarýn čerstvý |
1 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 28g |
---|---|
Cholesterol | 122,5mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 11g |
Vitamín A | 1g |
Vitamín B6 | 1,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 40,1mg |
Vitamín E | 4,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Broskve, Cibule, Citrony, Parmice, Rozmarýn čerstvý, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Parmice s broskvemi postup přípravy receptu:
1 | Ryby omyjeme a necháme okapat. |
2 | Olej smícháme s pokrájenou cibulí, rozmarýnem, solí a šťávou z citronu. Dobře promícháme a ve vzniklé marinádě necháme 2 hodiny marinovat ryby. |
3 | Broskve oloupeme, rozpůlíme a vypeckujeme. |
4 | Nad rozehřátý gril dáme alobal, na který naskládáme parmice a rozpůlené broskve potřené troškou marinády. Grilujeme 8 minut, v polovině času otočíme. |