Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 160 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29678

Ingredience

60 g Celer řapíkatý
6 g Cukr krupice
4 g Estragon
500 g Kaštany jedlé
4 g Kerblík
30 g Máslo čerstvé
4 g Pažitka
2 špetka Pepř černý mletý
2000 g Perlička
2 špetka Sůl
4 g Tymián čerstvý
800 ml Vývar drůbeží
200 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

66% Kalorie 1,300 kcal
Kilojoule 5 438kJ
17% Sacharidy 62 g
53% Tuky 39 g
50% Sodík 998 mg
233% Bílkoviny 131 g

Perlička s kaštany postup přípravy receptu:

1

Kaštany na povrchu slupky nařízneme do křížku, zalijeme vodou a uvedeme k varu. Vaříme 1 minutu, poté velmi horké oloupeme ze slupek. Kaštany zalijeme 400 ml vývaru, přidáme cukr, pokrájenou celerovou nať a uvedeme k varu. Vaříme 60 minut. Smetanu osolíme, opepříme, přidáme sekané bylinky.

2

Směsí naplníme perličku. Svážeme nití. Maso osolíme a opepříme, potřeme máslem. Pečeme při 225 °C 40 minut. Výpek z masa zředíme vývarem.

3

Maso servírujeme přelité výpekem, obložené kaštany.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept