Jednoduchý recept

Pstruzi na modro

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29877

Ingredience

120 g Cibule
1 ks Citrony
50 ml Ocet kvasný lihový
2 špetka Pepř černý mletý
500 g Pstruh
2 špetka Sůl
800 ml Voda pitná
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 493 kcal
Kilojoule 2 063kJ
4% Sacharidy 14 g
22% Tuky 17 g
19% Sodík 388 mg
95% Bílkoviny 53 g

Pstruzi na modro postup přípravy receptu:

1

Ryby vykucháme, osolíme a opepříme.

2

Z 800 ml vody, vína, octa a pokrájené cibule uvaříme vývar. Jakmile se vývar vaří, přidáme ryby a vaříme 10 minut.

3

Uvařené ryby servírujeme s plátky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept