Recept

Filé z tresky s pomerančovou šťávou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 33 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 33011

Ingredience

800 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 plátek Pomeranče
100 ml Pomerančová šťáva
100 g Sýr Ementál (Primátor)
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
125 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 401 kcal
Kilojoule 1 679kJ
1% Sacharidy 5 g
26% Tuky 19 g
7% Sodík 140 mg
82% Bílkoviny 46 g

Filé z tresky s pomerančovou šťávou postup přípravy receptu:

1

Porce filé osolíme a vložíme do pekáče vymazaného máslem, zakapeme pomerančovou šťávou a v předehřáté troubě pečeme zhruba 15 minut. Poté rybu přelijeme zálivkou, kterou jsme připravili z ušlehaných vajec, ustrouhaného sýra a vína a pečeme, dokud zálivka nezezlátne. Hotovou rybu zdobíme plátkem pomeranče a usekanou petrželovou natí

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept