Recept

Vepřová kýta na černém pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 33894

Ingredience

2 ks Cibule
120 g Kečup
1 ks Klobása vepřová
3 polévková lžíce Olej rostlinný
3 špetka Pepř černý mletý
250 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
800 g Vepřová kýta
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 866 kcal
Kilojoule 3 623kJ
6% Sacharidy 21 g
78% Tuky 59 g
27% Sodík 530 mg
102% Bílkoviny 57 g

Vepřová kýta na černém pivu postup přípravy receptu:

1

Česnek utřeme se solí, maso nakrájíme na kostky, klobásu a cibuli na tenčí kolečka.

2

Na oleji osmažíme maso, osolíme, opepříme, přidáme kečup, česnek, zalijeme pivem, zamícháme a pod poklicí dusíme.

3

Když je maso téměř měkké, přidáme klobásu, cibuli, promícháme, necháme prohřát a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept