Jednoduchý recept

Jehněčí s kůrčičkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 35358

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr třtinový
2 polévková lžíce Hořčice
350 g Jehněčí krkovice
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1,5 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Omáčka křenová
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 274 kcal
Kilojoule 1 146kJ
3% Sacharidy 10 g
25% Tuky 19 g
8% Sodík 169 mg
30% Bílkoviny 17 g

Jehněčí s kůrčičkou postup přípravy receptu:

1

V nekovové míse smícháme hořčici, lžíci oleje, cukr, mouku, sůl, pepř a křenovou omáčku. Vše promícháme. Maso obalíme ve směsi.

2

Hliníkovou fólii potřeme lehce olejem a důkladně do ní zabalíme maso. 30 minut opékáme na roštu a občas balíček obrátíme. Poté fólii rozbalíme, přelijeme šťávou z masa a ještě na fólii rozbalené pečeme 15 minut.

3

Maso vyndáme z fólie, položíme na talíř, pokrájíme na silnější plátky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept