Jednoduchý recept

Vařené vepřové na dvakrát

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 35580

Ingredience

125 g Bambusové výhonky
1 ks Cibulka jarní
0,5 kávová lžička Cukr krupice
1 kávová lžička Fazolová omáčka s chilli
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
1 kávová lžička Sherry brandy
1 kávová lžička Sůl
300 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 231 kcal
Kilojoule 965kJ
2% Sacharidy 6 g
22% Tuky 16 g
22% Sodík 433 mg
28% Bílkoviny 16 g

Vařené vepřové na dvakrát postup přípravy receptu:

1

Vcelku vložíme vepřovou kýtu do tlakového hrnce s vařící vodou, zakryjeme pokličkou a přivedeme k varu. Z povrchu sebereme pěnu, zmírníme plamen, zakryjeme a vaříme 20 minut. Sundáme pokličku a necháme maso 120 minut maso chladnout. Poté maso vyjmeme a necháme okapat. Zbavíme tučných částí a pokrájíme na malé plátky.

2

Pokrájíme papriky i bambusové výhonky na stejné kusy jako maso.

3

Rozehřejeme olej ve woku a osmahneme na něm papriky, bambusové výhonky a pokrájenou jarní cibulku. Přidáme vepřové maso, cukr, sůl, fazolovou omáčku s chilli, sójovou omáčku, sherry a vše promícháme a povaříme 1 minutu.

4

Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept