Recept

Labužnický králík na smetaně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 3685

Ingredience

5 polévková lžíce Hořčice
2 kávová lžička Koření grilovací
1 kg Králičí maso
125 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Petržel - nať
250 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 550 kcal
Kilojoule 2 301kJ
1% Sacharidy 5 g
52% Tuky 39 g
7% Sodík 138 mg
76% Bílkoviny 43 g

Labužnický králík na smetaně postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme v hrnci máslo, přidáme koření a papriku. Necháme provonět a přidáme hořčici.

2

Naporcovaného králíka dáme do pekáče a potřeme teplou marinádou. Zakryjeme fólií a necháme den v lednici rozležet.

3

Poté dáme péct do trouby na 200 stupňů. Přikryjeme alobalem a během pečení potíráme výpekem.

4

Po 45 min. sundáme alobal a zalijeme osolenou smetanou.

5

Dalších 45 minut pečeme a občas maso potíráme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept