Recept

Červené zelí s jablečnou šťávou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 130 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 37954

Ingredience

1 ks Cibule červená
3 polévková lžíce Cukr třtinový
2 ks Hrušky
2 kávová lžička Nové koření mleté
30 ml Olej slunečnicový
1 kávová lžička Sůl
750 ml Šťáva jablečná 100%
1 kg Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 126 kcal
Kilojoule 526kJ
7% Sacharidy 24 g
4% Tuky 3 g
5% Sodík 106 mg
3% Bílkoviny 2 g

Červené zelí s jablečnou šťávou postup přípravy receptu:

1

V kastrole rozpálíme olej a na měsíčky nakrájenou cibuli na něm osmahneme, osolíme.

2

Hrušky omyjeme, očistíme, překrojíme na čtvrtiny, zbavíme jádřinců a nahrubo nasekáme. Poté je přidáme do kastrolu k cibuli a za stálého míchání dusíme asi 5 minut.

3

Červené zelí nakrájíme na tenké nudličky, přidáme do kastrolu a smícháme s cibulovo-hruškovou směsí. Nakonec přidáme třtinový cukr, nové koření, přelijeme jablečnou šťávou a za občasného míchání dusíme asi 120 minut.

4

Poté ihned podáváme jako přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept