Recept

Kančí závitky se sušenými švestkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38662

Ingredience

6 plátek Anglická slanina
800 g Kančí kýta
1 kávová lžička Koření grilovací
100 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
6 ks Švestky sušené
Na těstíčko
120 ml Mléko polotučné
80 g Mouka pšeničná hladká
80 g Sýr Eidam cihla 30%
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 898 kcal
Kilojoule 3 759kJ
39% Sacharidy 139 g
34% Tuky 26 g
5% Sodík 94 mg
72% Bílkoviny 40 g

Kančí závitky se sušenými švestkami postup přípravy receptu:

1

Kančí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, na každý plátek položíme vypeckovanou švestku, kterou jsme zabalili do plátku slaniny. Maso přeložíme, okraje sklepneme, ochutíme grilovacím kořením, obalíme v těstíčku a na oleji smažíme dozlatova.

2

Těstíčko připravíme rozšleháním mouky v mléce s vejcem, přimícháme jemně strouhaný sýr a vymícháme hladké těstíčko.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept