Jednoduchý recept

Italská polévka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4048

Ingredience

1,5 kávová lžička Bazalka
1 špetka Chilli koření mleté
1 ks Cibule
0,5 l Hovězí vývar základní
4 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1,5 kávová lžička Oregano sušené
2 ks Rajčata
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
15 dkg Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
8 stroužek Česnek
20 dkg Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 498 kcal
Kilojoule 2 085kJ
4% Sacharidy 16 g
50% Tuky 38 g
20% Sodík 394 mg
45% Bílkoviny 25 g

Italská polévka postup přípravy receptu:

1

Na olivovém oleji zpěníme oloupanou a nakrájenou cibulku a česnek, přidáme rajčata a nakrájenou šunku.

2

Směs přelijeme horkým vývarem, přidáme kečup, sůl a koření. Povaříme. Ke konci vlijeme smetanu a znovu krátce povaříme.

3

Na talíři posypeme polévku nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept