Jednoduchý recept

Slovenská fazolačka

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 4182

Ingredience

1 ks Bobkový list
4 ks Brambory
1 ks Cibule
400 g Fazole červené sterilované
3 polévková lžíce Jíška instantní
100 g Klobása vepřová
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
1700 ml Voda pitná
150 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 248 kcal
Kilojoule 1 039kJ
6% Sacharidy 20 g
20% Tuky 15 g
20% Sodík 399 mg
15% Bílkoviny 8 g

Slovenská fazolačka postup přípravy receptu:

1

Nasekanou cibuli osmahneme na oleji.

2

Přidáme nakrájenou uzeninu na kostičky, brambory a jednu lžíci papriky.

3

Vše osmahneme, přilijeme trochu vody a pod pokličkou dusíme pět minut.

4

Přidáme okapané fazole a vodu asi 1,5l.

5

Vaříme 15 minut.

6

Přidáme instantní jíšku, sůl, pepř a zakysanou smetanu a necháme přejít varem.

7

Ozdobíme na talíři petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept