Jednoduchý recept

Filety z tresky na zelenině

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (36%)
ID receptu: 42631

Ingredience

1 ks Chilli paprička sušená
4 ks Cuketa
600 g Filety z tresky tmavé
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 polévková lžíce Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
8 ks Rajčata
4 špetka Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 395 kcal
Kilojoule 1 651kJ
14% Sacharidy 51 g
4% Tuky 3 g
13% Sodík 251 mg
69% Bílkoviny 39 g

Filety z tresky na zelenině postup přípravy receptu:

1

Omyjeme rajčata a cukety. Rajčata rozkrojíme, zbavíme semen a nakrájíme na kousky. Cukety nakrájíme na malé kostky. Stroužky česneku oloupeme a rozkrájíme na malé kousky.

2

1/2 l vody s rajčaty, česnekem, cuketami, chilli papričkou a petrželí přivedeme k varu. Ochutíme solí a vaříme při mírné teplotě asi 5 minut. Hrnec se zeleninou odstavíme z hořáku a vmícháme 2 polévkové lžíce olivového oleje.

3

Filety z tresky omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme, okořeníme solí a pepřem a obrátíme v mouce. Na pánvi rozpálíme olej a filety na něm po obou stranách pečeme dozlatova.

4

Filety z tresky podáváme na zeleninové směsi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept