Jednoduchý recept

Jehněčí hřebínek

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4282

Ingredience

2 kg Jehněčí kotlety
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl
1 hrst Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 707 kcal
Kilojoule 2 956kJ
0% Sacharidy 1 g
66% Tuky 49 g
16% Sodík 327 mg
109% Bílkoviny 61 g

Jehněčí hřebínek postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 180C.

2

Maso omyjeme, vyčnívající kosti očistíme od masa a zabalíme do alobalu. Ochutíme solí, pepřem, potřeme olejem, poklademe větvičkami rozmarýnu a tymiánu, podlijeme vodou a pečeme zakryté doměkka. Během pečení poléváme šťávou. Po vyjmutí z trouby necháme maso ještě 15-20min odpočívat zakryté alobalem.

3

Podáváme s libovolnou přílohou, např.zelenými fazolkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept