Jednoduchý recept

Telecí maso dušené s mrkví

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 45203

Ingredience

100 g Mrkev kořen
10 g Olej olivový
2 g Pepř černý mletý
5 g Polévkové kostky Vitana
4 g Sůl
200 g Telecí kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 182 kcal
Kilojoule 763kJ
1% Sacharidy 4 g
163% Tuky 123 g
42% Sodík 839 mg
39% Bílkoviny 22 g

Telecí maso dušené s mrkví postup přípravy receptu:

1

Telecí maso nakrájíme na kostičky, mrkev nastrouháme nahrubo.

2

V hrnci rozpálíme olej, přisypeme kostičky masa a zprudka orestujeme. Podlijeme trochou vody, přidáme půlku hovězí polévkové kostky, podusíme 15 minut, přisypeme mrkev, promícháme a dodusíme.

3

Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept