Jednoduchý recept

Vepřová líčka na tymiánu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 47054

Ingredience

1 špetka Pepř černý mletý
20 g Sádlo vepřové škvařené
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Tymián čerstvý
800 g Vepřová líčka
50 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 905 kcal
Kilojoule 3 785kJ
0% Sacharidy 1 g
128% Tuky 96 g
6% Sodík 111 mg
16% Bílkoviny 9 g

Vepřová líčka na tymiánu postup přípravy receptu:

1

Vepřová líčka očistíme, potřeme solí a pepřem, přidáme k nim sádlo, vše posypeme tymiánem a dáme péct do trouby na 80 stupňů doměkka. Líčka poté vyndáme z trouby, dáme je na pánev, přidáme sádlo z pekáče a líčka opečeme dozlatova. Poté přidáme vývar a krátce podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept