Jednoduchý recept

Polévka z ústřic

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 3 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (22%)
ID receptu: 47780

Ingredience

30 ml Citronová šťáva
4 ks Okurka salátová
30 g Pažitka
4 g Pepř černý mletý
4 ks Salát římský
100 ml Smetana 33% (šlehačka)
8 g Sůl
2 dl Víno šumivé (sekt)
2 l Vývar zeleninový
600 g Ústřice

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 401kJ
11% Sacharidy 38 g
17% Tuky 13 g
82% Sodík 2 g
28% Bílkoviny 16 g

Polévka z ústřic postup přípravy receptu:

1

Okurky oloupeme a nakrájíme po celé délce na slabé nudle (vyhneme se semeníku ve středu okurky).

2

Ústřice vyloupeme a pokapeme citronovou šťávou, přivedeme k varu zeleninový vývar, vlijeme do něj smetanu, vložíme okurkové nudle, ústřice a povaříme 0,5 minuty a odstavíme. Přidáme nakrájený salát a pažitku, zalijeme sektem, osolíme a opepříme. Na talíře navršíme salát s okurkovými nudlemi, na ně rozložíme ústřice a zalijeme horkou polévkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept