Jednoduchý recept

Balkánská pečená makrela

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4880

Ingredience

1 kg Brambory
4 ks Makrela obecná
6 ks Nové koření celé
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 832 kcal
Kilojoule 3 481kJ
9% Sacharidy 32 g
62% Tuky 46 g
11% Sodík 219 mg
133% Bílkoviny 75 g

Balkánská pečená makrela postup přípravy receptu:

1

Oloupeme a na čtverečky nakrájíme brambory.

2

Vymažeme pekáč, naskládáme brambory a pokapeme je olejem. Posypeme solí a dáme péct.

3

Když jsou brambory téměř měkké, přidáme očištěné a omyté ryby. Poprášíme je rozdrceným novým kořením a pepřem a dáme na 20 minut ještě do trouby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept