Jednoduchý recept

Zeleninová polévka s parmezánem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 165 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 140 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 49181

Ingredience

100 g Brambory
60 g Celer řapíkatý
60 g Cibule
150 g Cuketa
200 g Fazole bílé
150 g Hrášek
130 g Kroupy ječné
180 g Mrkev kořen
40 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rajčata
50 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
2000 ml Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 504 kcal
Kilojoule 2 107kJ
20% Sacharidy 72 g
158% Tuky 118 g
15% Sodík 300 mg
40% Bílkoviny 23 g

Zeleninová polévka s parmezánem postup přípravy receptu:

1

Zeleninu očistíme a pokrájíme na drobné kostičky. Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Sýr nastrouháme.

2

Olej rozpálíme a osmahneme na něm cibuli s česnekem, přidáme brambory, celer a mrkev a krátce opečeme. Poté přilijeme vodu, přisypeme propláchnuté fazole a kroupy. Přiklopené vaříme na mírném plameni 120 minut. Poté vsypeme zbytek zeleniny a vaříme dalších 20 minut.

3

Polévku osolíme a opepříme dle chuti, servírujeme posypanou sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept