Jednoduchý recept

Kuřecí žaludky na bramborách a zelenině

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 50163

Ingredience

10 g Bazalka
500 g Brambory
10 g Estragon
60 ml Olej olivový
40 g Pažitka
4 g Pepř černý mletý
100 g Pórek
200 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
9 g Sůl
200 ml Vývar drůbeží
2 stroužek Česnek
500 g Žaludky drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 424 kcal
Kilojoule 1 776kJ
7% Sacharidy 25 g
27% Tuky 20 g
56% Sodík 1 g
55% Bílkoviny 31 g

Kuřecí žaludky na bramborách a zelenině postup přípravy receptu:

1

Kuřecí žaludky očistíme a nakrájíme na nudličky. Vložíme na rozpálený olej a zprudka opečeme ze všech stran.

2

Přidáme oloupané brambory nakrájené na kostičky, pórek nakrájený na kolečka, nasekaný česnek a čerstvé bylinky. Podlijeme vývarem a zakryté dusíme 20 minut.

3

Nakonec přidáme konzervovaná rajčata, osolíme, opepříme a ještě 5 minut povaříme.

4

Podáváme posypané nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept